liveblog | 21 november

112-nieuws dinsdag 21 november: Universiteitsbibliotheek beklad met verf en leuzen • Politie zoekt automobilist die vluchtte na ongeval

In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 21 november, 15:15 uur
15:15

Politie houdt drugsrijders aan in Stadskanaal

De politie in Stadskanaal heeft afgelopen dag en nacht twee bestuurders staande gehouden met drugs op achter het stuur. In zeker een geval ging het om een bekende van de politie. Beide bestuurders hadden een hoeveelheid drugs bij zich, werden aangehouden en moesten een verklaring afleggen op het bureau.
De politie Stadskanaal over de drugsaanhoudingen
De politie Stadskanaal over de drugsaanhoudingen © Politie Stadskanaal/Instagram
11:15

Universiteitsbibliotheek beklad met verf en leuzen

De gevel van de Universiteitsbibliotheek aan het Broerplein in Groningen is beklad met rode verf en pro-Palestina leuzen. De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft aangifte gedaan bij de politie. Het gebouw wordt schoongemaakt.
De bekladding bij de Rijksuniversiteit Groningen
De bekladding bij de Rijksuniversiteit Groningen © Ingezonden foto
11:10

Politie zoekt automobilist die vluchtte na ongeval Scheemda

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die maandagavond betrokken was bij een aanrijding op de Oude Rijksweg in Scheemda. Twee auto's botsten daar rond 20.00 uur tegen elkaar. De bestuurder van één van de twee wagens raakte lichtgewond. De andere betrokkene nam de benen en is nog niet gevonden, meldt een politiewoordvoerder.
Ongeluk Scheemda
Ongeluk Scheemda © ProNews