Win een appeltaart met de app van RTV Noord

RTV Noord heeft na apps voor Android en iPhone nu ook een speciale app voor de iPad. En dat willen we vieren! Heeft u zin in een lekkere appeltaart? Download dan snel onze nieuwe iPad app en doe mee met de Appeltaartactie van RTV Noord.
U maakt op twee manieren kans om een lekkere appeltaart thuisbezorgd te krijgen:
  • Download de app uit de App Store en druk op de appeltaartknop. U kunt dan uw gegevens achterlaten en maakt kans om op Radio Noord teruggebeld te worden.

  • Download de app uit de App Store en plaats een actuele foto van de app op Twitter. Plaats daarbij ook de hashtag #rtvnoord en u maakt kans op een appeltaart.

We geven van 30 april t/m 4 mei elke dag drie appeltaarten weg op Radio Noord en via Twitter maakt u tweemaal daags kans op zo'n overheerlijke taart. Doe dus snel mee en misschien geniet u straks van onze nieuwe app met naast u een heerlijke appeltaart.

Onze nieuwe app

In de app staan het regionale nieuws en de tv-programma's van RTV Noord centraal. De nieuwsberichten zijn verrijkt met foto’s, video’s, audio en geolocatie. Daarmee kan de plaats van het nieuwsfeit in Google Maps worden weergegeven.
Om het grotere scherm van een iPad optimaal te benutten kunnen de foto's bij een bericht ook fullscreen bekeken worden. Dat geldt ook voor slideshows bij de berichten.
Uitzending gemist is nieuw in de iPad-app. De meest recente tv-programma's zijn terug te kijken en van een aantal series kunnen ook oude afleveringen worden teruggekeken.

Downloaden

U kunt de app rechtstreeks downloaden uit de App Store. Ga daarvoor naar de App Store en zoek op RTV Noord. U kunt de app daar direct installeren op uw iPad.
Voorwaarden:
Bezorging van de taart vindt plaats op 8 of 9 mei voor 12:00 uur. RTV Noord zal uw gegevens niet delen met 3e partijen en/of gebruiken voor doeleinden anders dan deze actie. De door u gemaakte foto van de iPad app op Twitter mag door RTV Noord gebruikt worden voor publicatie.