Stembus Grunneger 1000 nog tot middernacht geopend

De presentatoren van de Grunneger 1000
De presentatoren van de Grunneger 1000 © RTV Noord
Wees er snel bij: je kunt nog een dag stemmen voor de Grunneger 1000, want om middernacht sluit de stembus voor het jaarlijkse muziekfeest van RTV Noord tussen kerst en oud en nieuw. En jij bepaalt welke muziek in de lijst komt.
In het programma Edwin op Noord op Radio Noord is vorige week maandag de digitale stembus gelanceerd door alle presentatoren van de Grunneger 1000. Stemmen kan nog tot middernacht.
Via deze link bepaal jij welke duizend liedjes gedraaid worden op RTV Noord, van eerste kerstdag tot en met oudjaarsdag. Van Erwin de Vries tot Queen en van Ede Staal tot Pink Floyd: de keuze is aan jou!

Minimaal vijf en maximaal 25

Je kunt minimaal vijf en maximaal 25 nummers op je lijstje zetten. Staat een liedje dat jij graag wil insturen niet in de lijst? Vul dat dan in als vrije keuze. Je kunt stemmen tot en met zondag 3 december. Wie geen computer heeft of hulp nodig heeft bij het stemmen kan ook terecht bij de bibliotheken in onze provincie.

Jouw verhaal bij de plaat

Bij het insturen van jouw lijstje kun je een toelichting geven bij de liedjes waarvoor je hebt gekozen. Doe dat vooral, want die lezen we graag. De mooiste verhalen achter elke plaat laten we terugkomen in onze uitzending.
Grunneger 1000: 'Jan Henk de Groot en Fox the Fox staan op m'n lijst!'