liveblog | 30 november 2023

112-nieuws donderdag 30 november: Auto te water in Leek • Kop-staartbotsing in tunnel onder spoor Paterswoldseweg in Stad

In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 30 november 2023, 22:30 uur
22:30

Vrachtwagen in vangrail

Een vrachtwagen is donderdagavond in op de A7 bij Winschoten richting de Duitse grens in de vangrail terecht gekomen. Een rijstrook ligt eruit in verband met een spoedreparatie. Chauffeur is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.
Vrachtwagen in de vangrail.
Vrachtwagen in de vangrail. © VenemaMedia
21:50

Auto te water bij Leek

Op de Roomsterweg in Leek is donderdagavond een auto te water geraakt. Hoe het voertuig in het water terecht is gekomen is onbekend. De inzittende is volgens de aanwezige fotograaf zelfstandig uit het voertuig gekomen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.
Auto te water in Leek
Auto te water in Leek © Persbureau Meter
17:55

Kop-staartbotsing in tunnel onder spoor Paterswoldseweg in Stad

In de tunnel onder het spoor op de Paterswoldseweg in Stad zijn twee auto's in een kop-staartbotsing terechtgekomen. Beide wagens hebben schade opgelopen. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Het is onbekend of er bij de botsing ook gewonden zijn gevallen.
De botsing heeft geleid tot vertraging in beide richtingen. Handhaving begeleid tot nader orde het verkeer. Ten minste één auto zal weggesleept worden.
Autoschade na een kop-staartbotsing in de tunnel onder het spoor op de Paterswoldseweg in Stad
Autoschade na een kop-staartbotsing in de tunnel onder het spoor op de Paterswoldseweg in Stad © 112Groningen
08:30

Zwaargewonde bij ongeluk Hoendiep is 67-jarige Stadjer

Het slachtoffer van het ongeluk woensdagavond op de rotonde op het Hoendiep/Johan van Zwedenlaan in Groningen is een 67-jarige man uit de stad. Hij raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
Op de rotonde kwam de man, die in een auto zat, in botsing met een vrachtwagen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
Politie bij het ongeluk op het Hoendiep
Politie bij het ongeluk op het Hoendiep © 112Groningen