liveblog | 6 december 2023

112-nieuws woensdag 6 december: Auto op de kop bij afrit A7 • Handhavers belaagd met sneeuwballen

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 6 december 2023, 20:30 uur
20:30

Auto op de kop bij afrit A7

Bij de afrit van de A7 richting Hoogezand-Sappemeer is een auto uit de bocht geraakt en op de kop beland. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, het is niet bekend hoe het met de betrokkenen gaat.
Politie aanwezig bij de plek van het ongeluk
Politie aanwezig bij de plek van het ongeluk © Venema Media
20:10

Aanhouding na ongeluk in Groningen

Op de N361, de Winsumerweg, zijn twee automobilisten betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Beide auto's liepen hierdoor schade op. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Na het ongeluk werd een 112-fotograaf belaagd. 'De persoon ging voor mijn camera staan en begon wild te gebaren en te roepen'. De man werd door de politie meegenomen, het is niet bekend of de man betrokken was bij het ongeval.
Een persoon werd aangehouden
Een persoon werd aangehouden © Persbureau Meter
16:50

Man vermist uit Hoogezand

Een 48-jarige man uit Hoogezand is sinds 6 december vermist. Volgens de politie is hij in onbekende richting vertrokken. Hij is te herkennen aan zijn grijze haar en verplaatst zich in een rode Suzuki Swift. Op de foto die rondgaat, draagt de man een bril. Die heeft hij volgens de politie niet bij zich.
15:00

Vrachtwagen botst op auto bij Sauwerd

Op de N316 bij Sauwerd is een vrachtwagen achter op een auto gebotst. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, de auto wordt afgesleept.
De sleepdienst is ter plaatse in Sauwerd
De sleepdienst is ter plaatse in Sauwerd © 112Groningen
13:30

Gewonde (25) bij steekpartij in Ter Apel, verdachte (21) gearresteerd

Bij een steekpartij bij het aanmeldcentrum in Ter Apel is in de nacht van dinsdag op woensdag een 25-jarige inwoner van Ter Apel gewond geraakt. Een 21-jarige inwoner van Ter Apel werd gearresteerd.
Het aanmeldcentrum in Ter Apel
Het aanmeldcentrum in Ter Apel © Archief/Jos Schuurman/FPS
10:10

Handhavers belaagd met sneeuwballen

Handhavers in de binnenstad van Groningen zijn dinsdagavond bekogeld met sneeuwballen. Politieagenten schoten te hulp en zijn met de belagers in gesprek gegaan, melden agenten op Instagram.
Logo op een politieauto
Logo op een politieauto © RTV Noord