liveblog | 11 december 2023

112-nieuws maandag 11 december: Brand in bietentrailer op A7 • Overleden vrouw gevonden in kanaal bij Zuidhorn

In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 11 december 2023, 22:40 uur
22:40

Brand uitgebroken in bietentrailer op A7

Op de A7 in Hoogkerk, in de richting van het Julianaplein, is brand uitgebroken in een trailer vol bieten. De brandweer is ter plaatse, onder andere met groot watertransport. Twee rijstroken zijn dicht. De trailer is losgekoppeld van de vrachtwagencabine. Het is niet bekend wat de oorzaak is van de brand.
Door de brand komt veel rook vrij
Door de brand komt veel rook vrij © Persbureau Meter
17:40

Botsing op Oldebertweg in Leek

Op de kruising van de Oldebertweg en het Industriepark in Leek zijn twee automobilisten op elkaar gebotst. Het is niet duidelijk hoe de betrokkenen eraan toe zijn, meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Een ambulance kwam ter plaatse
Een ambulance kwam ter plaatse © Persbureau Meter
16:20

Taxi botst tegen vangrail

Een taxi is op de afrit van de A7 bij Winschoten (vanaf Bad Nieuweschans) tegen de vangrail gereden. Het is onduidelijk of er passagiers in de auto zaten op het moment van de botsing. De politie en ambulance waren ter plekke. Een berger is ingeschakeld om de taxi weg te halen.
Taxi botst tegen vangrail
Taxi botst tegen vangrail © ProNews
12:00

Overleden persoon gevonden in kanaal bij Zuidhorn

De politie heeft maandagmorgen rond half elf een overleden persoon gevonden in het Van Starkenborghkanaal bij Zuidhorn. Het gaat om een vrouw die eerder vandaag als vermist werd opgegeven.
De politie gaan niet uit van een misdrijf.
De politie aanwezig in Zuidhorn
De politie aanwezig in Zuidhorn © Persbureau Meter