liveblog | 9 februari

112-nieuws vrijdag 9 februari: Brand in schuur Finsterwolde

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 9 februari, 23:55 uur
23:55

Ook tweede slachtoffer ongeluk Vledderveen overleden

Ook voor het tweede slachtoffer van het ongeluk bij Vledderveen is overleden.
23:20

Slachtoffer ongeluk Vledderveen overleden

Bij een ongeluk op de N366 bij Vledderveen is een dode gevallen. Een tweede slachtoffer is ernstig gewond. Lees hier het hele bericht.
Hulpverleningsdiensten bij het ongeval bij Vledderveen
Hulpverleningsdiensten bij het ongeval bij Vledderveen © Persbureau Meter
20:10

Fietsendief loopt tegen de lamp

Een vrouw waarvan donderdagochtend de fiets gestolen werd op het Schuitendiep in Groningen, zag 's avonds dat deze online aangeboden werd. Ze maakte een afspraak met de 'verkoper'. Samen met de politie heeft ze de 45-jarige man uit Stad opgewacht. Het bleek inderdaad haar gestolen fiets. De man is aangehouden.
20:10

Brand in Finsterwolde

Op de Kerkeweg in Finsterwolde is vanavond brand uitgebroken in een schuur. Doordat de brandweer snel ter plaatse was kon al vrij snel het sein brand meester worden gegeven. De brand is dan onder controle en er is dan geen gevaar meer dat het vuur overslaat naar de woning er naast. Het nablussen zal volgens de woordvoerder van de brandweer nog wel een uur kunnen duren.
De brandende schuur in Finsterwolde
De brandende schuur in Finsterwolde © 112 Groningen
19:30

Ernstig ongeval bij Vledderveen; twee mensen ernstig gewond

Op de N366 tussen Stadskanaal en Musselkanaal, ter hoogte van Vledderveen is een ernstig ongeval geweest. Hierbij waren twee voertuigen betrokken. Twee mensen zijn hierbij ernstig gewond geraakt. De hulpverlening is op gang gekomen. Meer informatie is nog niet bekend.
Hulpdiensten bij de plaats van het ongeval
Hulpdiensten bij de plaats van het ongeval © Herman van Oost
16:26

Tas met drugs gevonden in Groningen

De politie kreeg donderdag een melding dat er een tas met drugs was gevonden in omgeving Eemskanaal. Het bleek inderdaad om drugs te gaan. De herkomst van de drugs wordt door de politie onderzocht, daarna wordt de drugs vernietigd.