liveblog | 21 februari

112-nieuws woensdag 21 februari: Auto in de sloot bij Winsum • Vrachtauto met vloeistof belandt op zijn kant

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 21 februari, 21:50 uur
woensdag 21 februari
21:50

Een gewonde bij steekpartij Winsum

In Winsum is een gewonde gevallen bij een steekpartij aan de A.S. de Blecourtlaan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.
De politie ter plaatse
De politie ter plaatse © RTV Noord / Jeroen Berkenbosch
17:15

Auto in de sloot bij Winsum

Door nog onbekend oorzaak is een auto in de sloot terecht gekomen bij Winsum aan de Onderdendamsterweg. Hierbij zijn geen personen gewond geraakt.
Auto te water bij Winsum
Auto te water bij Winsum © 112 Groningen
16:35

Vrachtwagen met vloeistof belandt op zijn kant

Een vrachtwagen, beladen met een nog onbekende vloeistof, is op de Reidewolderpolder tussen Woldendorp en Finsterwolde op zijn kant beland. Hoe de vrachtwagen van de weg raakte, is onbekend. De weg is tijdelijk afgesloten.
De brandweer bij de vrachtwagen
De brandweer bij de vrachtwagen © 112 Groningen
13:55

Vijf jongens aangehouden voor berovingen

De politie heeft dinsdagavond vijf minderjarige jongens uit Stad aangehouden. Ze worden verdacht van beroving en poging daartoe, eerder op de avond op de Noorderbinnensingel en de Dierenriemstraat in Stad.
De eerste beroving was rond 18.50 uur op de Noorderbinnensingel. Rond 19.20 uur kreeg de politie opnieuw een melding, dit keer over de Dierenriemstraat. Rond 19.45 uur zijn ze aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord.
12:55

Kop-staartbotsing A7 ten westen van Stad

Op de A7 ten Westen van de stad Groningen zijn twee auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde in de richting van Stad. Rijkswaterstaat heeft de linker rijweg afgesloten. De politie is brokstukken van de weg aan het vegen.
Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend.
De weg wordt schoongeveegd
De weg wordt schoongeveegd © 112 Groningen
10:40

Brandmelding in woning Appingedam

De brandweer kreeg een melding van een woningbrand aan de Hopstraat in Appingedam. Er worden metingen gedaan, wat er precies aan de hand is is niet bekend.
Eén bewoner is nagekeken door ambulancepersoneel.
De brandweer bij de woning in Appingedam
De brandweer bij de woning in Appingedam © ProNews