liveblog | 23 februari

112-nieuws 23 februari: Auto te water in Oosternieland • Politie zoekt getuigen straatroof in Stad

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 23 februari, 21:50 uur
21:50

Auto raakt te water in Oosternieland

Aan de Oosternielandsterweg in Oosternieland is een personenauto een brede sloot ingereden. De bestuurder, tevens de enige inzittende, kon voordat de brandweer ter plaatse was het voertuig verlaten. Over de toestand van de bestuurder is niets bekend.
Een personenauto kopje onder in een sloot in Oosternieland
Een personenauto kopje onder in een sloot in Oosternieland © 112Groningen
20:50

Politie zoekt getuigen van straatroof woensdagavond in Floresstraat in Stad

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof woensdagavond in de Floresstraat in Stad. De straatroof werd gepleegd tussen 20.00 en 20.15 uur.
Tijdens of net na het incident liep een man met hond langs de plek waar de straatroof plaatsvond. De politie roept deze man om zich te melden. Daarnaast kunnen dus ook andere getuigen of mensen met meer informatie over de dader(s) zich melden.
17:55

Bezorgauto raakt in greppel na botsing met bestelbusje op N374

Op de N374 van Stadskanaal naar Borger zijn een auto van een bezorgservice en een bestelbusje met paardentrailer met elkaar in botsing gekomen. De bezorgauto kwam in een greppel langs de weg terecht.
Een van de inzittenden is in de ambulance nagekeken en vervolgens door familie naar huis gebracht. De N374 is tijdelijk afgezet. Met name verkeer uit de richting van Borger moet rekening houden met vertraging.
De auto van de bezorgservice kwam schuin in de greppel langs de N374 terecht
De auto van de bezorgservice kwam schuin in de greppel langs de N374 terecht © Persbureau Groningen