Klimaatgroep Stars neemt zeven punten mee uit Limburg

Fransman Clement Chobeau in actie voor Klimaatgroep Stars
Fransman Clement Chobeau in actie voor Klimaatgroep Stars © Noord Scoort/RTV Noord
Klimaatgroep Stars heeft met maximale cijfers de uitwedstrijd tegen Westa uit Wessem gewonnen. De tafeltennissers uit Middelstum wonnen in Limburg met 7-0.
Ondanks de duidelijke cijfers was het geen gemakkelijke wedstrijd. In totaal stonden de spelers zo'n vier uur op de speelvloer. De Fransman Clement Chobeau boekte in de openingspartij een eenvoudige overwinning. Daarna had Colin Rengers meer moeite om te winnen. Hij knokte zich twee keer terug van een achterstand en won met 3-2.

Overwinning niet cadeau

Shuohan Men zegevierde vervolgens met 3-1, maar kreeg de overwinning ook zeker niet cadeau. Rengers verscheen meteen na de pauze weer achter de tafel. Hij was wederom in vijf games te sterk voor zijn tegenstander. Chobeau sloeg het team van coach Jan Tammenga naar een 5-0 voorsprong door zijn opponent met 3-0 opzij te zetten.

Play-offs al bijna zeker

Men zorgde voor het zesde punt. Het dubbelspel met Chobeau en Rengers hadden in de laatste partij weinig tegenstand. Door de overwinning staat Klimaatgroep Stars op de derde plaats in de voorjaarscompetitie van de Eredivisie. Volgende week komt nummer vier Tempo Team op bezoek in Middelstum. Bij een ruime overwinning op de Amsterdammers is plaatsing voor de play-offs om het kampioenschap haast zeker.