liveblog | 29 februari

112-nieuws donderdag 29 februari: Automobilist rijdt voetganger aan in Scheemda • Vier auto's botsen bij Middelstum

In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven.
Laatst bijgewerkt: 29 februari, 19:00 uur
19:00

Automobilist rijdt voetganger aan in Scheemda

Aan de Oude Rijksweg in Scheemda is een auto tegen een voetganger aangereden. Daarbij raakte de voetganger gewond. Vermoedelijk miste de automobilist een bocht en kwam naast de weg terecht. De voetganger is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.
De auto kwam in de berm tot stilstand. De politie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen, deze waren beide negatief. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.
De auto belandde in de berm in Scheemda
De auto belandde in de berm in Scheemda © ProNews
17:05

Vier auto's betrokken bij ongeval op N46 bij Middelstum

Op de N46 ter hoogte van Middelstum zijn vier auto's met elkaar in botsing gekomen. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Het is niet bekend of er bij het ongeval gewonden zijn gevallen. Eén rijbaan is tijdelijk afgesloten, weggebruikers moeten dus rekening houden met enige vertraging.
Vier auto's zijn betrokken bij een ongeval op de N46 bij Middelstum
Vier auto's zijn betrokken bij een ongeval op de N46 bij Middelstum © 112Groningen
16:30

Busje belandt in sloot na botsing met auto

Op de N362 bij Meedhuizen zijn een auto en een busje op elkaar gebotst. Het busje kwam hierna in de sloot terecht. Beide voertuigen hebben flinke schade en worden afgevoerd.
Volgens een aanwezige persfotograaf konden de bestuurders zelf uit hun voertuig komen en hoefde er niemand naar het ziekenhuis.
Het busje belande in de sloot, de auto staat op de weg
Het busje belande in de sloot, de auto staat op de weg © 112Groningen
12:05

Man (83) mishandeld in Winschoten

Aan de Vondellaan in Winschoten in zaterdagavond een 83-jarige man hard tegen zijn hoofd geslagen. Hij viel bewusteloos op de grond en moest naar het ziekenhuis.
De politie is op zoek naar de verdachte van de mishandeling.
Lees hier het hele verhaal.
11:05

Auto en fiets botsen op Overwinningsplein Stad

Op het Overwinningsplein in Groningen zijn een auto en een fietser op elkaar gebotst. Politie en ambulance kwamen ter plaatse, er hoefde niemand naar het ziekenhuis.
De oorzaak van het ongeluk is onbekend.
Een politieagent bij de plek van het ongeluk
Een politieagent bij de plek van het ongeluk © Persbureau Meter