Verdachte branden Winschoten aangehouden

De politie heeft zaterdagnacht in Blijham de 25-jarige Danny F. uit Winschoten aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de branden in Winschoten.
De man werd betrapt toen hij probeerde brand te stichten bij een clubgebouw aan de Verschedijk in Blijham. Met de aanhouding denkt de politie een concreet resultaat te hebben in verband met de recente branden in Winschoten.

Danny F. is enkele keren melder geweest van branden in zijn woonplaats. Hierdoor was de man al bekend binnen het brandenonderzoek. Vanwege het vervolgonderzoek is onder meer kleding van de Winschoter in beslag genomen. Ook gaat het team na of tips van getuigen wijzen in de richting van de zaterdagnacht aangehouden verdachte.

Vanwege de branden in Winschoten is de politie veel in die omgeving aanwezig. Verdachte situaties worden doorgaans gemeld bij de meldkamer en die worden direct uitgezocht. Ook houden politiemensen zelf alles in de gaten. Zo werd zaterdagnacht rond 2.00 uur de poging tot brandstichting in Blijham ontdekt.

Ondanks de aanhouding blijft de politie zichtbaar en actief bezig in Winschoten en omgeving.
Meer over dit onderwerp:
brndwinschoten 112 brand
Deel dit artikel:

Recent nieuws