FC Groningen laat Van Dijk niet gaan

FC Groningen gaat Virgil van Dijk deze transferperiode niet verkopen. De verdediger staat onder meer in de belangstelling van het Engelse Brighton. Die club deed vorige week ook een bod op Van Dijk, dat werd terzijde geschoven door Groningen.
'De zaakwaarnemer van Van Dijk heeft ons zaterdag laten weten dat er nog een tweede bod gaat komen van Brigthon. Daarop ik heb gezegd dat het geen zin heeft, want we doen het simpelweg niet. We staan er sportief niet goed voor en we willen onze beste speler dan ook niet kwijt', aldus Groningen-directeur Hans Nijland.

Desondanks houdt Nijland een kleine slag om de arm. 'Als er een belachelijk hoog bod komt dan gaan we het overwegen. Maar ik kan met redelijke zekerheid zeggen dat het niet gaat gebeuren.'

FC Groningen gaat zelf, ondanks de magere prestaties, niet de markt op om versterkingen te halen. 'Intern waren we het er voorafgaand aan het seizoen al over eens. Met deze selectie moeten we meestrijden in het linkerrijtje. We hebben Rasmus Lindgren nog gehaald, maar daar blijft het bij', zegt Nijland.
Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen
Deel dit artikel:

Recent nieuws