SAMENVATTING DEEL3: Rechtszaak tegen Alasam S.

Hier kunt u een samenvatting vinden van het belangrijkste nieuws in de zaak tegen tegen de 27-jarige Alasam S. Hij wordt verdacht van een dubbele moord in Baflo.Het liveblog Samenvatting Deel2Samenvatting Deel4
16.23
De zitting is gesloten. Morgen om 9.30 uur wordt de zaak hervat. Dan worden onder andere deskundigen gehoord over het medicijngebruik van S. Tot zover deze samenvatting.
16.21 S. is eerder in aanraking met de politie geweest: 2006 sepot mishandeling, eind 2006 transactie winkeldiefstal. In 2009 voor de mishandeling van een prostituee, geen vervolging ingesteld.
16.09 Volgens Chris Klomp is er twijfel aan de perstafel over de relevantie van de recente vragen naar het liefdesleven van S.
15.44 Een ex-vriendin van de verdachte vertelt: "Hij was best dominant, maar ik heb hem nooit boos gezien. ... Hij wilde trouwen. Ik mocht niets met anderen doen. Ik werd wel eens bang van hem." Volgens een ex-vriendin heeft S. wel tien keer gezegd dat hij met haar wilde trouwen. Als reactie geeft S: "Ja, ik wilde graag in Nederland blijven."
Er komen nog meer meisjes voorbij die rol hebben gespeeld in het leven van S. Volgens Chris Klomp zijn het "pijnlijke details over wat Alasam met andere vrouwen heeft gedaan tijdens relatie met Renske."