SAMENVATTING DEEL 8: Rechtszaak tegen Alasam S.

© Annet Zuurveen
Hier kunt u een samenvatting vinden van het belangrijkste nieuws in de zaak tegen tegen de 27-jarige Alasam S. Hij wordt verdacht van een dubbele moord in Baflo.Het liveblog Samenvatting Deel 7
17.52
De rechtbank neemt een week langer de tijd om tot een uitspraak te komen, dat is dan op 5 maart, om 13.00 uur. De rechtbank sluit de zitting. Daarmee komt ook een eind aan deze samenvatting. We houden u op de hoogte van nieuws over deze zaak in de nieuwsberichten op onze website.
17.47 Alasam S. krijgt het laatste woord: "Ik wil iedereen bedanken die mij sinds 2001 heeft gesteund. Vooral de mensen die mij trouw zijn gebleven. Ondanks alles. En natuurlijk de beste schoonfamilie die ik heb gekend: de familie Hekman. Ik ben niet perfect. Ik ben niet de knapste. Maar voor Renske was dat geen reden om me af te wijzen. Ze heeft me geaccepteerd. Renske was voor mij een geschenk uit hemel, die ik kwijt ben geraakt. Nu weet ik dat ik niets te zoeken heb op deze aardbol. Ik ben niet slecht genoeg om dit te plannen en uit te voeren. Dat weet ik 100% zeker. Ik ben geen slecht mens. Dit is mij overkomen en dit mag nooit een ander mens meer overkomen."