Artiesten melden zich voor benefietconcert SC Veendam

Het benefietconcert voor Sportclub Veendam krijgt steeds meer vorm. Inmiddels hebben Jannes, Pé Daalemmer, accordeonist Bertus Kor, hiphopgroep Wat Aans en Theo Driessen hun komst op Tweede Paasdag toegezegd. Driessen zal de optredens ook presenteren.
De man van topmodel Doutzen Kroes, top-DJ Sunnery James, bekijkt eveneens of hij van de partij kan zijn. Hij heeft nog een optreden in Arnhem die dag.
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur kan men bij het stadion kaarten kopen voor het benefietconcert. Maandag zijn de kassa's van het stadion gesloten. Dan kan men terecht bij Hotel Parkzicht, in hartje Veendam, van 9.00 uur tot 13.00 uur. De poorten van stadion De Langeleegte gaan maandag om half twee open. Om half drie begint het concert.
Er zijn maximaal 6000 toegangskaarten beschikbaar. De opbrengst gaat naar Broezen voor SC Veendam, de actie voor behoud van de voetbalclub. SC Veendam werd vorige week failliet verklaard. Om het faillissement terug te draaien, is bijna 700.000 euro nodig. Het geld moet voor dinsdagmiddag vier uur binnen zijn.