Flames-voorzitter Haerkens doet aangifte van bedreiging

GasTerra Flames-voorzitter Hans Haerkens heeft aangifte gedaan van bedreiging. Er is recentelijk één confrontatie geweest tussen Haerkens en één aanhanger van Flames, waarbij de voorzitter door desbetreffende man is bedreigd.
Haerkens wil niet ingaan op wat er precies is voorgevallen. ‘Het betreft een incident waarbij namens de club in heldere bewoordingen is gereageerd op onacceptabel gedrag. Laat duidelijk zijn dat er heel veel ruimte is voor het uiten van emoties binnen Flames. Dat maakt de wedstrijden in Martiniplaza zo ongelofelijk leuk. Het is alom bekend dat het Donar publiek geweldig meeleeft en ongekende sfeer maakt. Zij zijn werkelijk de 6e man op het veld. Tegelijkertijd zijn er grenzen in omgangsvormen die we met elkaar bewaken en respecteren, zodat het voor iedereen een feest blijft. Het is de verantwoordelijkheid van het bestuur deze lijnen scherp te trekken op het moment dat deze worden overschreden', aldus Haerkens.
Flames heeft de desbetreffende supporter ook een brief gestuurd waarin wordt gevraagd om zijn gedrag te staken. Het is aan de politie om te beslissen of ze iets met de aangifte gaan doen.