Spelers SC Veendam vinden onderdak

De meeste spelers die het afgelopen seizoen uitkwamen voor het inmiddels failliete SC Veendam, hebben een club gevonden om bij te trainen.
Voormalig aanvoerder Angelo Cijntje houdt zijn conditie op peil bij FC Emmen, net als doelman Robbert te Loeke. Die club heeft ook interesse getoond in Sander Rozema. De middenvelder, die nu meetraint bij de jeugd van FC Groningen, heeft een gesprek gehad met de Drentse club. Inmiddels hebben meer clubs belangstelling. Rozema wacht nog met het maken van een keuze.
Keeper Theo Timmermans traint mee bij SC Heerenveen. Niek Loohuis is tijdelijk actief bij zijn oude club, hoofdklasser Quick ’20, in Oldenzaal, naast zijn baan als jeugdtrainer bij FC Twente. Jelle Wagenaar is eerst vooral aan het hardlopen, omdat hij herstelt van een auto ongeluk. Ook Michalis Vakalopoulos en Johnathan Opoku houden hun conditie op eigen gelegenheid op peil.
Eerder werd al bekend dat Lars Lambooij, Tom Overtoom, Lars Hutten en Mitch Apau bij FC Groningen op stage zijn en dat Danny Menting gaat spelen voor hoofdklasser ACV in Assen.