Inhuldiging meer dan vriendendienstje voor Ben Woldring

Nog een paar dagen en dan zit het erop voor het Nationaal Comité Inhuldiging en het jongste lid, de Groninger internetondernemer Ben Woldring. Hij is dan wel bevriend met de kroonprins, maar het gaat inmiddels niet meer om een kleine vriendendienst.
De Groninger werd in februari voor de klus gevraagd en stopt sindsdien al zijn tijd in het werk. Woldring is vooral verantwoordelijk voor wat er online gebeurt rondom de inhuldiging van onze toekomstige koning. Ook bracht hij in dat er op Koninginnedag op 13 pleinen in Nederland schermen komen te hangen met daarop de hoogtepunten van de hele dag. Op die manier is iedereen een beetje verbonden met elkaar, is het idee.

Zijn vriendschap met prins Willem-Alexander begon bij een lezing die hij gaf. De kroonprins overrompelde Woldring halverwege met zijn onaangekondigde bezoek. Het ijs was gebroken toen de internetondernemer de vraag stelde of er mensen in de zaal waren die vaak met het buitenland belde en de prins bekende dat het vooral prinses Máxima was die de telefoon pakte wanneer ze in Argentinië verbleef.
Deel dit artikel:

Recent nieuws