Liveblog Be Quick - Quick '20: 4-0 (gesloten)

Be Quick 1887 speelde zondagmiddag tegen Quick '20 uit Oldenzaal. Het verloop van de wedstrijd is via dit blog terug te lezen.
90' AFGELOPEN!
Be Quick wint met 4-0 van Quick '20. De Groningers hebben volgende week genoeg aan een punt tegen Alcides voor het kampioenschap.
81' Eerder dit seizoen verloor Be Quick de thuiswedstrijd tegen Alcides. Mocht Be Quick weer verliezen en MSC wint volgende week van Nieuw Buinen, eindigen de ploegen beiden op 53 punten. In dat geval volgt er een beslissingswedstrijd.
80' MSC verspeelt punten tegen Alcides! De Meppeler derby eindigt in 2-2, waardoor Be Quick volgende week genoeg heeft aan een punt om kampioen te worden. Tegenstander is dan Alcides.
72' DOELPUNT! Jorco van Hezel geeft vanaf links de bal voor en wederom scoort Rob van der Leij: 4-0.
65' De wedstrijd in Groningen lijkt gespeeld. Er kan nu gekeken worden naar MSC-Alcides. Als Alcides wint is Be Quick vandaag kampioen. De stand in Meppel is, met nog zeven minuten op de klok, 2-2.
63' DOELPUNT! Sander van Dijken wordt onderuitgehaald in het strafschopgebied. De strafschop wordt benut door aanvaller Johan Molenaar: 3-0.
55' Sander van Dijken kopt namens Be Quick op de paal. Maar uit Meppel komt tegelijkertijd goed nieuws: MSC-Alcides staat weer gelijk (2-2). In Meppel duurt de wedstrijd nog twintig minuten.
52' Doelman Gijs Koopmans wordt behandeld na een botsing met een speler van Quick '20. Na een behandeling kan de sluitpost verder.
46' Be Quick begint zonder wissels aan de tweede helft. De thuisploeg verdedigt een 2-0 voorsprong. De Groningers kunnen over drie kwartier kampioen zijn, maar dan moet MSC wel verliezen.
46' Het is rust bij Be Quick-Quick '20, maar in Meppel zijn ze al bezig aan de tweede helft. Het goede nieuws duurde kort, want MSC komt direct na de gelijkmaker weer op voorsprong: 2-1.
46' Goed nieuws vanuit Meppel. Alcides scoort de gelijkmaker. Als Alcides nog een keer scoort is Be Quick virtueel kampioen. Bij deze stand heeft Be Quick volgende week genoeg aan een gelijkspel.
46' Het is rust op de Esserberg. Be Quick leidt met 2-0 tegen Quick '20. Doelpuntenmakers zijn Sarkodie en Van der Leij.
40' De laatste jaren ging het telkens nét mis voor Be Quick. Lukt het de ploeg van Marcel Groninger dit jaar wel kampioen te worden van de hoofdklasse? Zoals de standen op de velden op dit moment zijn, wordt het kampioenschap volgende week beslist. Be Quick heeft in de virtuele stand één punt voorsprong op MSC.
38' De ruststand bij MSC-Alcides is 1-0. Dat is ongunstig voor Be Quick.
24' Op deze manier lijkt het een makkelijke middag te worden voor Be Quick. Er kan met een schuin oog worden gekeken naar Meppel. Op dit moment staat MSC nog met 1-0 voor tegen Alcides en dat betekent dat Be Quick vandaag geen kampioen wordt.
22' DOELPUNT! Jorco van Hezel geeft voor en Be Quick-spits Rob van der Leij scoort. Tussenstad: 2-0.
18' Tiemen van Hezel is dicht bij de 2-0 met een schot van een meter of twintig op het doel van Quick '20, maar de doelman van de bezoekers krijgt de bal in twee instanties onder controle.
6' DOELPUNT! Adams Sarkodie zet Be Quick op voorsprong tegen Quick '20.
1' De wedstrijd tussen Be Quick en Quick '20 is een kwartier later dan gepland begonnen. Be Quick kan vandaag kampioen worden, maar is wel afhankelijk van MSC. De ploeg uit Meppel moet vandaag van plaatsgenoot Alcides verliezen.