Jong FC wint eenvoudig van Gelderlanders

© Jos Schoenmaker
Jong FC Groningen heeft maandagavond eenvoudig gewonnen van Jong Vitesse/AGOVV. Thuis bij sportpark Corpus den Hoorn werd het maarliefst 5-3.
In een zeer attractieve wedstrijd kwam de ploeg van trainer Dick Lukkien binnen twintig minuten op 2-0 door twee goals van Paco van Moorsel. De Gelderlanders maakten niet veel later de aansluitingstreffer.
De goed spelende spits Alex Christovao scoorde vijf minuten voor rust de mooiste van de avond. Na een goede individuele actie stiftte hij de bal knap over de doelman heen. Nog voor de thee kwam Jong Vitesse/AGOVV weer terug naar 3-2.
Na de pauze liep Jong FC Groningen verder weg bij de ploeg van trainer Stanley Menzo door goals van Johansson en Schet. Een minuut voor tijd bepaalde Jong Vitesse/AGOVV de eindstand op 5-3.
Door de overwinning is Jong FC Groningen gestegen naar de vierde plaats in de Beloftencompetitie met 36 punten uit 21 wedstrijden. Volgende week spelen de mannen van trainer Lukkien de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan treffen de Groningers in Amsterdam Jong Ajax.