Vrouw dood na ongeluk op N33 bij Bareveld (update)

Bij een ernstig ongeluk op de N33 bij Bareveld is woensdagmorgen een 78-jarige vrouw uit Uithuizen om het leven gekomen. Eén persoon raakte zwaargewond. Twee anderen hadden lichtere verwondingen.
Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken. Twee auto’s kwamen frontaal met elkaar in botsing. Een andere auto raakte beide voertuigen vervolgens. Twee auto's sloegen over de kop. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, de politie doet daar onderzoek naar.
De 78-jarige Uithuizense overleed op de plaats van het ongeval. Een 29-jarige automobiliste uit Wierden raakte ernstig gewond. Zij werd per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. Een echtpaar uit Havelte van 61 en 55 jaar raakte eveneens gewond en is per ambulance overgebracht naar het Refajaziekenhuis in Stadskanaal.
De N33 was tussen Bareveld en Wildervank in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Rond kwart voor drie was de weg weer open.
Tussen #Gieten en #Veendam op de #N33 ernstig ongeval. Meerdere auto's betrokken. Eerste hulpdiensten ter plaatse. Traumaheli is onderweg.
— Politie Groningen (@polgroningen)