HLDVG Finaleronde - Winsum

De HLDVG finaleweken zijn begonnen! Maandag staat finalist Winsum (thema Brazilië) centraal.
16:55 uur
: Het liveblog is gesloten. Bekijk ook onze
nog met daarin vele foto's gemaakt door dorpsfotograaf Geert van Duinen. Geert bedankt! Morgen is HLDVG in Wagenborgen met als thema China!
16:40 uur De HLDVG finaledag in Winsum is afgelopen, maar uiteraard feesten de mensen hier nog door! Vanavond ook aandacht voor deze leuke dag op TV Noord.
In Winsum lieten ze een vloer van 2,5 ton vallen: 0,26g. Was is g? Luister morgen naar Radio Noord #hldvg pic.twitter.com/Mlz648c4YF
— HLDVG (@hldvg)
Jurering Winsum door Jacques d'Ancona: 7,0 voor de saamhorigheid en een 7,5 voor de aankleding! #hldvg
— HLDVG (@hldvg)
Nog steeds erg gezellig hier in Winsum! Dans, muziek, geweldige sfeer en crew is bezig met de eerste voorbereidingen Oardbeven! #hldvg
— HLDVG (@hldvg)
11:45 uur: Net een mooie capoeira demonstratie gegeven in de muziekkoepel en de kleurrijke optocht is al een paar keer door het dorp gekomen. Wat een Braziliaanse sfeer!
Voetvolleybal in Winsum. Straks start de capoeira voorstelling! #hldvg pic.twitter.com/VGybnkdqGI
— HLDVG (@hldvg)
10:30 uur: Winsum heeft een echt strand gebouwd. Waar in de winter wel eens de ijsbaan ligt is er nu weer water geplaatst, maar dan met een strand erbij. Alle kinderen krijg daar nu een ijsje.
10:00 uur : We zijn begonnen. De sfeer zit er gelijk goed in. Het is hier op en top Brazilië! De dag is goed begonnen met een gezellig ontbijt in het centrum.