Frank Lubberts: 'Schande dat we nog niks hebben gehoord'

Diverse oud-volleyballers van Lycurgus wachten nog op hun geld. In elk geval spelverdelers Nick Ptaschinski en Frank Lubberts en de Braziliaanse diagonaal Edson Felicissimo hebben nog salaris tegoed van de Groningse volleybalclub.
Hoe hoog de bedragen zijn, is niet bekend. De noodlijdende volleybalclub, die nog altijd in onderhandeling is met zijn schuldeisers om een faillissement af te wenden, is onbereikbaar voor commentaar.
Frank Lubberts laat weten zeer ontstemd te zijn over de gang van zaken: “Ik mail me een ongeluk, maar de voorzitter, Cees-Jan Gieskes, laat helemaal niks van zich horen. Naar de buitenwereld doet hij altijd maar positief, maar in werkelijkheid is het allemaal waardeloos geregeld. Het is een schande dat we niks hebben gehoord. Volleybal is mijn werk, dus ik heb dat geld ook echt nodig.”
Mede door de financiële problemen bij de club, is het ook op technisch vlak voor komend seizoen nog altijd zeer onzeker. Zo is er officieel nog geen opvolger voor de vertrokken coach Ronald Zoodsma en is de assistent-trainer Gerard Smit wegens ziekte voorlopig uit de running. Daarnaast heeft de club, met Dennis Borst en Just Dronkers, nog maar twee spelers onder contract staan.