Liveblog: HLDVG - De Grote Finale: Niekerk wint (gesloten)

Vrijdag 16 augustus vindt de grote finale van Het Leukste Dorp van Groningen plaats in de Mediacentrale in Groningen. 's Middags en 's avonds houden we u op de hoogte met foto's, video's en de leukste tweets. Volg hier het liveblog!
De Grote Finale live op TV Noord

Vanuit een bomvolle Mediacentrale starten we vrijdagavond om 18:00 uur (na Noord Vandaag) met een twee uur durend live-programma op TV Noord gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg. Hij wordt hierbij ondersteund door verschillende verslaggevers in de hal. De tien finaledorpen zijn natuurlijk te gast en we hebben interessante muzikale gasten: Edwin Jongedijk, Rene Becker en Burdy. Uiteraard is alles ook live te volgen via onze site en apps.

Voor én achter de schermen

Vooraf en tijdens de uitzending lopen onze social media-verslaggevers rond om u van de laatste updates en ontwikkelingen te voorzien. Ook geven we u een uniek kijkje achter de schermen.

Twitter mee met #hldvg

Twitter mee met #hldvg en misschien vindt u uw tweet wel terug in het liveblog of in de live-uitzending. Hoe kijkt u naar de live-uitzending? Tweet uw foto met #hldvg.

Voorbereidingen op Dag TV

Sinds woensdag zijn de voorbereidingen in volle gang. De hal van de Mediacentrale wordt langzaam omgetoverd tot grote televisiestudio. Ook op de finaledag zelf vinden er nog allerlei voorbereidingen plaats. Die zijn te volgen via de webcam op Dag TV en de Live TV-stream op de site.