Zorgen om spelverdeler Lycurgus

© sportpixonline / Flickr Creative Commons
Het is onzeker of Mike Iandolo dit seizoen inzetbaar is voor Abiant/Lycurgus. De Amerikaanse spelverdeler heeft nog altijd last van een schouderblessure.
In het beste geval blijft Iandolo alleen de komende weken aan de kant. Als het tegenzit is de eerste spelverdeler van Lycurgus zelfs het hele seizoen niet inzetbaar. De Amerikaan raakte twee weken geleden tijdens een training geblesseerd aan zijn schouder, toen hij verkeerd terechtkwam. Hij bleek een scheurtje te hebben opgelopen in zijn labrum (kraakbeenring).
"We gaan bekijken of zijn blessure verholpen kan worden met behulp van fysiotherapie. In dat geval is zijn herstel een kwestie van weken. Het kan ook zijn dat we moeten kiezen voor een operatie en dan lijkt het onwaarschijnlijk dat hij dit seizoen überhaupt nog aan spelen toekomt bij Lycurgus. Dan zullen we ook op zoek moeten gaan naar een vervanger. De komende dagen wordt duidelijk hoe de blessure wordt behandeld", aldus Lycurgus-coach Arjan Taaij.
De oefenwedstrijd die Lycurgus donderdagavond speelde tegen Rivo Rijssen eindigde in 3-1 voor de Groningers. De setstanden in Rijssen waren: 21-25, 21-25, 25-16 en 26-28.