Mischa Visser gaat voor contractverlenging bij Be Quick

Mischa Visser wil zijn contract graag verlengen bij Be Quick 1887. Wat hem betreft blijft hij voor langere tijd de technische leiding houden bij de Topklasser.
Het bestuur en de trainer hebben daar nog niet over gesproken. Dat zal in de loop van volgend jaar gebeuren. Visser voelt zich na een moeizame start van de competitie helemaal op zijn plek aan de Esserberg. Zijn ploeg is inmiddels opgeklommen naar de tiende plaats in de Topklasse zondag.
Visser is pas 27 jaar en is daarmee de jongste trainer op het hoogste amateurniveau. Hij is al op jonge leeftijd begonnen als trainer. Dat deed hij bij de pupillen van FC Lewenborg. Twee jaar geleden kwam de carrière van de coach in een stroomversnelling. Hij moest noodgedwongen stoppen met voetballen. Hij scheurde in een wedstrijd van FC Lewenborg de kruisbanden van zijn rechterknie. Hij is twee keer geopereerd en revalideert nu nog steeds. In het dagelijks leven werkt hij bij de KNVB.
Be Quick is na de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Juliana '31 al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. De thuiswedstrijd eindigde in 2-2. Visser was niet tevreden over het vertoonde spel vergelijking met de voorgaande duels. De coach baalde, want een overwinning zou een positie stevig in de middenmoot betekend hebben.