Zoek mee met het PakjePakje-spel

Ben jij goed in zoeken? Vind je het leuk om op pad te gaan en te speuren naar een verstopt pakje? Doe dan mee met het PakjePakje-spel van RTV Noord en Sinterklaas!
Sinterklaas heeft zaterdagnacht 8 pakjes in de provincie Groningen verstopt. Het is aan jou om die pakjes te vinden en RTV Noord helpt je daarmee.
Onderaan dit artikel vind je de kaart van Groningen met daarop de locaties waar de pakjes zijn verstopt. Het pakje ligt daar in een straal van maximaal 100 meter, gezien vanaf de locatie op de kaart. Je moet dus goed rondkijken!

Hint van Sint en tips

Kun je de pakjes niet vinden en kun je wel wat hulp gebruiken? Gelukkig helpen Sinterklaas en RTV Noord je daar een beetje mee. Via Twitter (@pakjepakje), de apps, de website en via Radio en TV Noord worden hints gegeven in de vorm van foto's. Maar ook Sinterklaas zal af en toe een handje helpen door een "hint van Sint" te geven. Met die tips heb je extra kans om het pakje te vinden!
Volg alle media dus goed en gebruik zelf ook de hashtag #pakjepakje op sociale media. De redactie volgt namelijk alles en gebruikt dit eventueel in de uitzending.

Pakje gevonden

Heb je het pakje gevonden? Open deze dan en bel naar Radio Noord (050 - 3 188 288) en je komt in de radio-uitzending. Geef je unieke pakjescode door (die zit in het pakje) en dan hoor je snel welke prijs je gewonnen hebt. Van grill tot bluetooth speaker, van gourmetset tot iPad mini.

Volg het liveblog