Robben ontvangt eerste exemplaar van zijn kinderboek

Arjen Robben heeft donderdag in Bedum het eerste exemplaar van het kinderboek 'Arjen Robben en de finale van de Champions League' in ontvangst genomen. De voetballer van Bayern München kreeg het boek overhandigd door kinderen uit groep 8 van de Bedumer Togtemaarschool.
Deze kinderen leverden samen met dertien andere groepen 8 uit de provincie Groningen een bijdrage aan het boek. Schrijver Fred Diks, bekend van Koen Kampioen, maakte van alle verhalen een vlot lopend geheel. Het boek is vanaf volgende week in de boekhandel te koop.
Arjen Robben is trots op het boek: ‘Ronaldo mag dan de Gouden Bal hebben gewonnen, er is nog geen kinderboek over hem. Laat staan drie. Ik ben hier heel erg trots op!’

boeiende mix

In 'Arjen Robben en de finale van de Champions League' is te lezen hoe Robben de top heeft bereikt. Het verhaal is een boeiende mix geworden van werkelijkheid en fantasie over het leven van wereldvoetballer. Van zijn eerste jaren bij voetbalvereniging Bedum, zijn jaren bij FC Groningen en PSV, zijn avonturen in het buitenland tot aan de finale van de Champions League.

Nog twee

Dit verhaal is de eerste uit een serie van drie. Tijdens de presentatie gaf Robben, door het schrijven van de eerste zin, meteen de aftrap voor het tweede boek. In dit verhaal, dat eind april verschijnt, lezen we alles over de avonturen van Arjen Robben tijdens het WK Voetbal in Brazilië. De titel van het boek is al bekend: 'Arjen Robben en het magische schot in Rio'. De inhoud van deel drie blijft nog even geheim.