Boss geen voorzitter Flames

Frits Boss heeft dinsdagavond aangegeven richting het bestuur van GasTerra Flames dat hij geen voorzitter wordt van de club. Boss heeft nog geen duidelijk beeld kunnen krijgen hoe de club er precies voor staat. Wat dat betreft is dit dan ook niet het moment voor hem om in te stappen.
'Ik denk dat het totale overzicht wat ik zou willen hebben van de organisatie nog onvoldoende zekerheid biedt voor mij om hier in te stappen', zegt Boss.
Boss heeft het bestuur wel aangeboden dat hij de club wel wil helpen om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. 'Er circuleren wel zeven namen, maar er is er nog niet één concreet. GasTerra is een geweldige hoofdsponsor geweest en ik denk ook dat zij wel kunnen helpen met het vinden van een nieuwe sponsor.'
Boss was sinds begin van dit jaar kandidaat om voor de tweede keer als voorzitter aan de slag te gaan bij Flames. Hij was eerder al vier jaar voorzitter van de Groningse basketbalclub, toen Nationale Nederlanden nog hoofdsponsor was (jaren zeventig en tachtig).
Sinds het aftreden van Hans Haerkens half december is de club op zoek naar een nieuwe voorzitter. Momenteel is bestuurslid commerciële zaken, Gert Kiel, de waarnemend voorzitter.