RTV Noord zoekt moppentappers

De Stamtoavel, elke zaterdagmorgen even na half elf, welke Groninger is er niet mee opgegroeid?
De Stamtoavel was een traditie en die willen we terug. Met nieuwe moppentappers die mensen onbedaarlijk aan het lachen krijgen. Ben jij zo iemand, of ken jij zo iemand? Deelname aan de competitie is eenvoudig en vooral erg leuk. Dit zijn de stappen:

Stap 1:

Spreek een paar moppen in op je telefoon, je computer of op welk apparaat ook en stuur je inzending naar stamtoavel@rtvnoord.nl. Het gaat vooral om de moppen en hoe je ze vertelt. De geluidskwaliteit is van minder groot belang, al moeten we je natuurlijk wel kunnen verstaan.

Stap 2:

Je inzending wordt door een groep deskundigen van RTV Noord beoordeeld. Heb je moppentaptalent en ben je geschikt voor de radio, dan nodigen we je uit om op zaterdagmiddag in Café Martini live op de radio een paar moppen te vertellen. Het publiek kan via de website op je stemmen. Deze stemmen en de jurybeoordeling bepalen of je door gaat naar de finalerondes.

Stap 3:

De zaterdag na je optreden in Café Martini ben je aanwezig in ons zaterdagse Groningstalige programma. Je tapt daar nog een mop en hoort of je door bent naar de finalerondes.
Je ziet, je moet er wat voor over hebben, maar het is dan ook niet niks om deel uit te gaan maken van het moppentapteam van de Stamtoavel. Daar vergaar je eeuwige roem mee!
Op zaterdag 5 april starten we de zoektocht naar Groningstalige moppentappers. Vanaf nu kun je je opgeven. Kijk op rtvnoord.nl/stamtoavel