Slachtoffer geweldsincident Korreweg overleden

De 40-jarige man die maandagavond zwaar gewond raakte bij een steekpartij aan de Korreweg is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het zou gaan om een Somalische man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
De politie heeft een Team Grootschalig Optreden opgestart. Dat voert vandaag vervolggesprekken met omstanders, doet een buurtonderzoek en gaat verder met het sporenonderzoek.

De politie is bovendien op zoek naar vier personen die genoemd zijn door getuigen. In de buurt van het slachtoffer zou een groepje van twee mannen en twee vrouwen hebben gestaan. Na het incident is het viertal weggelopen in de richting van winkelcentrum de Beren.

Signalementen
Twee mannen met een licht getinte huidskleur van 20-25 jaar oud. De kleinste (ongeveer 1.75 m) was gespierd, droeg een donkere jas en een donker shirt met capuchon en had een vol gezicht. De grootste (ongeveer 1.80-1.85) had een normaal postuur, droeg een grijs vest met capuchon en had een wild kapsel.

De beide vrouwen worden ook tussen de 20 en 25 jaar geschat en waren ongeveer 1.75 m lang. De ene vrouw had haar donkere haar in een paardenstaart gebonden. De andere vrouw met blond haar droeg opvallend rode lipstick.
Deel dit artikel:

Recent nieuws