Flames laat adviezen oud-voorzitter Boss links liggen

Frits Boss is verbaasd dat hij sinds 5 maart niks meer heeft gehoord van het bestuur van GasTerra Flames. Toen heeft de oud-voorzitter van de basketbalclub adviezen gegeven voor het vinden van een nieuwe voorzitter en een hoofdsponsor.
Zelf zag Frits Boss in januari af van het voorzitterschap, omdat hij geen duidelijk beeld kon krijgen van de financiële situatie bij Flames. Om toch iets voor de club te kunnen betekenen, bood Boss aan te helpen bij het zoeken naar een nieuwe voorzitter en een hoofdsponsor.

'Ik heb drie kandidaten voorgedragen en die zijn inmiddels al niet meer beschikbaar. Ik heb na die tijd niks meer van de club gehoord, ook geen bedankje. Ik heb later nog enkele mailtjes gestuurd, maar ook daar kreeg ik geen reactie op', aldus de oud-commercieel directeur van Nationale Nederlanden.

Evalueren
'Ik denk dat het huidige bestuur echt wel hard aan het werk is', vervolgt Boss, die in de jaren tachtig al eens voorzitter was van de club. 'Alleen zou het bestuur er verstandig aan doen mensen om zich heen te verzamelen om te evalueren waarom de zoektocht tot dusver niks oplevert.'

Het bestuur van Flames is onbereikbaar voor commentaar.
Meer over dit onderwerp:
sport donar
Deel dit artikel:

Recent nieuws