FC Groningen trekt Europa's grootste seksshop aan

FC Groningen heeft Pabo, de grootste online seksshop van Europa, aangetrokken als sponsor. Er zullen komend seizoen onder andere reclameborden in de Euroborg worden geplaatst.
Op die manier wil het bedrijf de lingerie onder de aandacht van de veelal mannelijke stadionbezoekers brengen, zegt de commercieel directeur van FC Groningen. Robbert Klaver: 'De man zou dan een mooi setje voor de vrouw kunnen kopen. En waar kan een bedrijf nou beter mannen bereiken dan bij een voetbalclub? Pabo wil af van het imago van een shop die alleen seksartikelen verkoopt. Vanaf nu willen ze vooral de aandacht op de lingerie vestigen.'

Social media
Volgens Klaver kan het zijn dat spelers worden ingezet om de producten 'aan de man' te brengen, maar in eerste instantie wordt via reclameuitingen in het stadion en via social media geprobeerd mensen naar de site van Pabo te lokken.

Meer clubs
FC Groningen is overigens niet de enige club die gesponsord wordt door de Pabo. Ook FC Utrecht, Heerenveen, ADO Den Haag, NAC en Excelsior hebben een deal gesloten met de online winkel.
Meer over dit onderwerp:
fcgroningen
Deel dit artikel:

Recent nieuws