Verhuist duo van FC Groningen naar FC Emmen?

© Archief RTV Noord
FC Groningen praat met FC Emmen over een verhuur van het duo Arjen Hagenauw en Henk Bos. De twee spelers mogen tijdelijk vertrekken omdat ze geen uitzicht hebben op speeltijd.
'Het is op dit moment niet concreet, maar we zijn inderdaad in gesprek met Emmen om te kijken of een verhuur mogelijk is,' zegt manager technische zaken Peter Jeltema in gesprek met RTV Noord.

Transferdeadline

Beide partijen hebben nog tot maandagavond middernacht de tijd om tot een akkoord te komen, want dan sluit de transfermarkt.
Zowel Henk Bos als Arjen Hagenauw hebben een contract tot het einde van dit seizoen. Bos heeft een optie voor nog een jaar in zijn contract staan.

De Leeuw blijft?

Het aftellen naar het einde van de transferwindow is begonnen. De kans wordt steeds groter dat Michael de Leeuw bij de FC blijft. De Brabander stond lange tijd nadrukkelijk in de belangstelling van het Chinese Jiangsu.
Beide clubs hadden al een akkoord over de transfervergoeding, maar Jiangsu kon of wilde geen bankgarantie afgeven. Tot vrijdagochtend heeft Groningen geen signaal meer gekregen dat die bankgarantie alsnog gaat komen.