Chery: 'Tibbling is niet normaal'

Doelpuntenmaker Tjaronn Chery was na de wedstrijd zeer tevreden over het spel van FC Groningen. De uitblinker had ook een mooi compliment over voor Simon Tibbling.
"Het is de eerste keer dat we een wedstrijd volledig controleren. Dat is ons eerder nooit gelukt", sprak de middenvelder. "Natuurlijk hebben we vertrouwen na de winst op Vitesse van woensdag. Misschien komt het daardoor."
Maar volgens Chery kan het ook te maken hebben met Tibbling. De aanwinst van Groningen maakte de afgelopen weken indruk. "Hij is niet normaal", jubelde Chery. "Vanaf het begin zag je al dat hij een fantastische techniek heeft. Hij speelt altijd naar voren en is altijd aanspeelbaar. Lekker voor mij en andere aanvallers als je zo'n jongen achter je hebt."
Chery was uiteraard ook blij met zijn doelpunt. "Het was een mooie goal, ja." Het doelpunt kwam tot stand met twee hakjes. "Dat doe je op instinct. Het is jammer dat de bal er niet heel mooi inging."
Chery zei ook niet meer te verwachten deze winterstop Groningen te verlaten. "Je weet nooit wat er in de komende twee dagen kan gebeuren, maar ik verwacht niet dat er iets gebeurt."