Jurist onderzoekt boer Geert-reclame voor seksclub

De KRO heeft een advocaat ingeschakeld om te kijken naar een boer Geert-reclame voor een seksclub in Den Haag. Dat meldt het Algemeen Dagblad.
'Assortiment'

Sekshuis Diane's Secret plaatste dinsdag in de landelijke dagbladen een advertentie waarin de 65-jarige groente- en fruitteler uit Mussel van harte wordt uitgenodigd om eens te komen rondneuzen in het 'assortiment' van de erotische club.

Puntjes omhoog

'Lieve Geertje, mocht jij geen keuze kunnen maken en zoek je mooie meisjes met de puntjes omhoog die je mag voelen, proeven en ruiken en nog veel meer, kom dan naar Diane's Secret.'

Kwetsend

De KRO vindt de reclame kwetsend voor de boer uit Mussel. Een jurist van de omroep gaat onderzoeken of de club met de advertentie over de grens is gegaan.
Volgens een woordvoerder zal dat wel lastig worden, omdat in de advertentie niet letterlijk Boer Zoekt Vrouw wordt genoemd; het programma waaraan boer Geert Krops meedoet.

Inspelen

Het sekshuis zegt zich van geen kwaad bewust te zijn. 'Ik wilde alleen maar inspelen op de populariteit van Geert,' verklaart de eigenaresse.
De gemiddelde leeftijd van de meiden in de club zou een stuk lager zijn dan de vrouwen waarmee boer Geert nu contact heeft. 'Ik hoop dat de liefde zal opbloeien tussen hem en één van de drie dames. Lukt dat niet, dan mag hij altijd bellen.'

Bijnaam

Door de zoenen die hij 'zijn vrouwen' op tv gaf en de uitlatingen die hij deed heeft boer Geert inmiddels de bijnaam 'Geile Geert' gekregen.