Liveblog: Bram Douwes volgt Boer Geert #boergeert #bzv (gesloten)

Zondagavond was de zevende aflevering van Boer zoekt Vrouw. De ontwikkelingen rond boer Geert waren via dit liveblog te volgen. Lees de belangrijkste gebeurtenissen hieronder terug.
Liveblog:

50'
En dan zit het erop. We hebben Geert amper gezien. Volgende week zou theoretisch gezien zijn keuzemoment moeten zijn, maar daar werd in de aankondiging van de volgende aflevering met geen woord over gerept. Dat wordt weer een spannende week met veel voor- en nabeschouwingen. Tot volgende week!
46' En Viviane is exit bij Boer Jan. Hij heeft het 'minst goeie gevoel' bij haar.
45' We kruipen naar de slotfase van de aflevering. Boer Jan heeft zo zijn keuzemoment. Geert-technisch is het een tamme aflevering.
43' 'We worden steeds makkelijker', zegt Ada, wanneer Geert haar een kusje geeft voor de lunch.
41' GEERT! ZOWAAR! De tafel wordt gedekt. Er wordt gezongen. Een paradijsje is het. Maar ook hier wordt een beetje gehuild.
39' Katherine en Bertie knuffelen. Als dit een liveblog over Bertie was geweest, was dit BREAKING geweest.
36' Ondertussen lijkt Boer Theo spijt te hebben dat ie niet iedereen naar huis heeft gestuurd. Weer bij Bertie. Daar wordt gewandeld bij een kerk.
34' EN NU VALT HET WEER HELEMAAL STIL BIJ BERTIE! Ondanks de gratis extra avond. Overigens komt Boer Geert amper in deze aflevering voor.
30' En weer bij Bertie die haar haar zichtbaar heeft gefohnd. Ze doen er daar een kwartier over om te bepalen of ze op hun extra avond friet of pizza gaan eten. Het wordt friet.
28' Boer Tom stuurt Lotte naar huis. Zat eraan te komen. Lotte is niet verrast en pakt haar koffers. Ze gaat met een 'goed gevoel' naar huis. Ze was niet verliefd.
25' Iedereen gaat er vol voor bij Boer Jan. Dat wordt een zinderend keuzemoment.
22' Bij Boer Tom wordt wat filosofisch geouwehoerd: 'het moet wel goed voelen, ook bij een manspersoon'. We missen tot nu toe een beetje de scherpe oneliners van Boer Geert. Hij zit nog niet lekker in de aflevering.
18' TERUG NAAR GEERT! Er wordt wat gespeculeerd over waar Geert eventueel gaat wonen als ie een vrouw heeft gekozen. Zal Geert uit Groningen moeten verhuizen?
16' De vrouwen gooien alles uit de kast bij Boer Tom en Boer Jan. Eigenlijk heeft niemand nog iets gezien van iemand.
13' Alie spuit wat water in Geert's gezichtje. Nu Boer Jan.
11' Geert legt nu uit hoe ie de klanten van z'n winkeltje truukt door de oude peren vooraan te leggen in de schappen. Voortaan dus de achterste pakken, lieve mensen!
9' WE GAAN NAAR BOER GEERT!
7' Boer Theo stuurt Sandra weg. 'Het ligt niet aan jou'. Okee. Koffers worden gepakt. Nog geen flard van Boer Geert.
4' Van de extra avond bij Boerin Bertie naar de voorbeschouwingen op het eerste keuzemoment van Boer Theo. Boer Geert zit niet in de openingsfase van deze aflevering. Er wordt al wel lekker veel gehuild.
1' Boer zoekt vrouw begint! We zijn los!
0' De zevende aflevering heet 'Eerste keuzemomenten'. Bij Boer Theo, Boer Tom en Boer Jan gaat er een vrouw naar huis. Boer Geert mag deze aflevering waarschijnlijk dus nog volmaken met drie vrouwen. Bofkont.