'Hand van Strengholt' is waardevol voor Be Quick

© Be Quick
Be Quick heeft de uitwedstrijd tegen NEC met 2-1 gewonnen. De winnende treffer van de Groningers viel in blessuretijd en had niet toegekend mogen worden.
Aanvoerder Aron Strengholt werkte al vallend een voorzet in het doel. Hij raakte de bal met de hand. 'De scheidsrechter had kunnen, misschien wel moeten fluiten voor hands. Iedereen kon zien dat Aron hands maakte. Het was de 'hand van Strengholt', zei een gelukkige Be Quick-trainer Mischa Visser.
Zijn ploeg kwam na een uur spelen op achterstand. NEC profiteerde van een foutje in de opbouw. Tien minuten later kopte verdediger Björn Adams uit een hoekschop raak.
Be Quick is door de overwinning gestegen naar de vijfde plek in de Hoofdklasse C. De Good Old heeft 24 punten uit 16 wedstrijden.