Man van d'Ancona legt rode loper uit voor goede doel

Voor het goede doel kan een sponsorloop gehouden worden, of een collecte. Maar Hans Langhout, musicalster en echtgenoot van Jacques d'Ancona, pakt het liever wat anders aan. Hij organiseerde een benefietgaladiner voor het goede doel.
In een volgepakt MartiniPlaza konden gulle gevers genieten van vele optredens, terwijl de maag ondertussen gevuld werd.

Van Wia tot harmonieorkest

Er waren diverse optedens van musicalsterren, maar ook LA the Voices en Wia Buze. Tijdens het diner kwam vanalles voorbij, zelfs een harmonieorkest. Iedereen trad belangeloos op.

Vijfde gala

Hans Langhout organiseert het gala voor de vijfde keer. De opbrengst gaat naar de Stichting Help Direct, door Langhout zelf opgezet. Hij is al jaren bezig de scholing te verbeteren in Sri Lanka en Zuid Afrika.
'Ik wil graag de activiteiten ook uitbreiden naar India', vertelt Langhout. Zijn eerdere benefietgaladiners leverde veel geld op voor het goede doel. Twee jaar geleden was dat 119.600 euro.

D'Ancona is trots

Om de avond mee te maken hebben de aanwezigen een tafel moeten kopen. Bedrijven en particulieren hebben hier gebruik van gemaakt. De zaal zat vol. 'Dit is dan ook hét gala van het Noorden', aldus Jacques d'Ancona.
Hij is trots op zijn echtgenoot: 'Er komen ontzettend veel gasten op af, omdat we iedere keer een goed programma organiseren', aldus d'Ancona.
De opbrengst van het benefietgaladiner is 140.000 euro.