Drie doelpunten in drie minuten voor Zeefuik

© JK Beeld
Género Zeefuik kan maar niet stuk bij Heart of Midlothian, de club aan wie FC Groningen de spits heeft verhuurd. Zaterdagmiddag scoorde Zeefuik tegen Cowdenbeath een loepzuivere hattrick in een tijdsbestek van drie minuten.
In de 25ste minuut schoot Zeefuik een strafschop binnen. De goals volgden elkaar daarna snel op in minuut 26 en 27. De derde van Zeefuik was opnieuw een benutte strafschop. Na een klein uur spelen werd de spits onder een staande ovatie gewisseld. De club won uiteindelijk met 10-0 van Cowdenbeath.
Het lijkt er op dat het kampioenschap op het tweede Schotse niveau Genero Zeefuik bijna niet meer kan ontgaan. Met zijn club Hearts heeft de spits een voorsprong van twintig punten op naaste belager Hibernian.
Zeefuik grabs a hat-trick in the space of 3 minutes! 3-0 !

— Heart of Midlothian (@JamTarts)
3:36 - Hearts' Género Zeefuik has scored a hat-trick with three goals netted in the space of 3 mins & 36 secs of each other. Rapid.