Liveblog: Bram Douwes volgt Boer Geert gesloten #boergeert #bzv

© RTV Noord
Vanavond was de tiende aflevering van Boer Zoekt Vrouw. De ontwikkelingen rond boer Geert waren via dit liveblog te volgen. Lees de gebeurtenissen hieronder terug:
Liveblog:
50' AFGELOPEN! NEEEE! Want wie kiest Geert nou? In de promo van de volgende aflevering doet ie weer leuk met beide vrouwen en is er een hele suggestieve montage waarin die van beide afscheid neemt. Ik kan hier geen week op wachten. MAAR BRAM HET MOET! WEES EEN VENT! Okee. Tot volgende week. Overigens is Henk de Haan er al uit. Lees maar. Ik hou me vast aan Henk de Haan.
Mooi dat #Ada mag blijven. Goeie keuze #boergeert #Bzv
— Henk de Haan (@henky007)
49' GEERT SPOILERT: 'ik ben verliefd, en dat op zo'n iemand zo ver uit het land'. Even kijken, dan is het dus toch, eeeh, help?
45' 'We hebben nog wel contact', 'bedankt voor je aanwezigheid' et cetera. Die we-nemen-afscheid-van-die-andere-vrouw-gesprekjes horen met stip bij de allerongemakkelijkste conversaties die er zijn. In de wereld. In de eeuwigheid.
43' Weer naar Tom. Ik krijg een lichte paniekaanval: zou Geert ergens per ongeluk een verkeerde afslag hebben genomen?
41' Hoe zou de fruhstuck van Geert zijn afgelopen? Komen we daar nog op terug? Nu Theo. Nancy wil best blijven, maar twijfelde weer toen Theo ging melken. Maar ze gaan wel samen op vakantie, zo lijkt het. Dat is best fijn. OKEE. EN DAN NU WEER NAAR DE FRUHSTUCK VAN GEERT!
39' Bertie nu. Wat ook opvalt: bij Bertie is het altijd kil en grijs weer. Feitje. Doet u er maar mee wat u er mee wilt.
33' JAN KIEST RIANNE. Exit Marieke. 'Wel verdrietig he', zegt Yvon Jaspers. Maar toch mooi een tweede plaats Marieke! Ondertussen wordt er al een beetje geflupseflapst met de mondjes tussen Rianne en Jan.
32' Boer Jan voelt echt wel wat. VOOR WIE, VOOR WIE? Dat wordt nog niet duidelijk in het diepte-interviewtje van Yvon Jaspers en Boer Jan bij een hek.
30' Marieke kan leven met een tweede plaats in de competitie om Boer Jan. Wat een flut-wedstrijdinstelling.
29' Boer Theo. Met Nancy tussen de koeien. Iets lichter van toon nu. Zou Nancy dan toch blijven? Al kijkt ze nu wel weer heel ernstig uit over een paar traktors.
26' BOER TOM KIEST RIMKE! Exit Leonie. Dat gesprek deed ie heel boerentraditiegetrouw in de schuur.
23' GEERT GAAT NAAR DUITSLAND! Om te fruhstucken met Ada en Hetty. Komt ie terug? En Geert wil de liefde verklaren aan een van de twee. Hij staat te popelen. MAAR WIE IS HET?! WIE IS HET?!
21' 'Pijn is een emotie en emoties kun je uitschakelen' aldus Rianne in aanloop naar dat allesbeslissende keuzemoment!
20' En dan gaan we zo zoetjes aan naar het definitieve keuzemoment van Boer Jan. Die een koe nog even diep in de uiers kijkt.
17' Wow! Kleine sensatie. Bertie leek in een vochtig oog te wrijven toen het over kinderen ging. Was dat een emotie? Theo menst-erger-je-niet met Nancy. Theo wint en wil nu dammen. Ouwe snoeperd.
15' Ondertussen probeert boer Theo te redden wat er te redden valt met z'n ene overgebleven vrouw terwijl het er nu nog twee hadden moeten zijn.
13' BREAKING: GEERT IS VERLIEFD! Aan de tikjes op de bipsjes te zien is het Ada.
11' Bij Geert borrel je met bier en gebak. Man naar mijn hart.
10' GEEEEEERRRRRTTTTTT! Daar is een borrel met familie en vrienden!
7' Mamma Boer Tom checkt of de meiden van Tom niet te geëmancipeerd zijn. STEL JE VOOR! Nu weer Bertie waar het ouderwets gezellig is. En dan weer naar Tom. De Geertdroogte van de afgelopen weken houdt aan.
4' Bertie dus. Oranje hesje dus. Wat takjes op een kar. Nu Boer Tom. Die heeft dus z'n laatste keuze vandaag. Spannond! En mamma Boer Tom komt langs!
1' Daar gaan we! We starten met Bertie in een oranje hesje.
0' De tiende aflevering heet 'Jan's meiden willen het nu weten'. Boer Tom en Boer Jan hebben hun laatste keuzemoment. Wordt het weer een Geert-luwe aflevering? Aanvang in 5 minuten!