Liveblog: Bram Douwes volgt Boer Geert gesloten #boergeert #bzv

© RTV Noord
Vanavond was de elfde aflevering van Boer Zoekt Vrouw. De ontwikkelingen rond boer Geert waren via dit liveblog te volgen. Lees de gebeurtenissen hieronder terug:
Liveblog:
50' AFGELOPEN! Volgende week gaan ze allemaal op reis. Geert ook. Met HETTY DUS! Maar dat heb ik al een paar keer geschreeuwd in dit liveblog. Ik ga even bijkomen. Morgen de analyse zowel op radio als tv. Tot morgen!
48' Hetty brengt dus vier kinderen mee in d'r relatie met Geert, maar 'dat past wel in Geert's straatje/
45' Terug in Brabant. De ex-man van Hetty, Tiny - boven de rivieren een meisjesnaam volgens Alfaman Geert - komt langs.
44' Esther's vader is zeer ruimdenkend. Het maakt hem niet uit met wie, wat of waar Esther het doet. Een lamp in de Gamma. Prima.
40' Bertie bezoekt Esther. De bel gaat. Een hond blaft. En ze ontmoet de 'cleanparents'. En weer komt er een super enerverend gesprek op gang....
37' Ook Geert gaat naar de thuisthuis van z'n definitieve vrouw (HETTY\1 HGTNKHETTY!!1). Dat is dus in Brabant. En zegmaar het tegenovergestelde van Geert's casa. Extreem strak. De gordijnen worden eens per twee dagen gestreken, dat werk.
36' Nancy en Boer Theo rennen twee meter en tweeentwintig centimer langs het strand.
34' Nu gaat Boer Jan thuis thuis bij de papsie en mamsie bij Rianne. En die serveren superverrassend appelgebak. Dat is de vijfde appeltaart deze aflevering.
29' Zo. De boel was even overbelast. Geert-mania. Maar we zijn er weer. En u heeft gemist dat Bertie voor Esther koos. Geheel terecht. Geert-technisch is er niets gebeurd.
23' Bertie. Die heeft haar definitieve keuzemoment zeer binnenkort. Esther of Katherine? Of stuurt ze ze allebei weg? Je weet het niet, je weet het niet.
21' WAT EEN BOS TULPEN! Boer Tom heeft de hele Keukenhof leeggeplukt.
19' En ook Boer Tom toogt naar de schoonfamilie. Na het Geert-spektakel zakt de aflevering een beetje in.
17' Ook Boer Theo gaat op huisbezoek. Bij Nancy. En hij heeft z'n lekkere leren jackie aangedaan.
16' Boer Jan heeft het niet zo op katten, terwijl Rianne er eenenveertig heeft. Plus een speciale kattenwebcam. En plots zwengelt de KRO de spannende muziek aan. Gaat dit nu al mis?
14' Boer Jan bezoekt nu Rianne in haar natuurlijke omgeving. Groningen kan even bijkomen.
12' Ada vertrekt. Geert heeft het niet meer. Tranen met tuiten. Ik huil ook. Iedereen huilt. Nu bij de autp. Ada huilt. Hetty huilt. Alles huilt. En weg is Ada, weg! Oh, oh , oh. WAT EEN EMOTIE!
10' En potverdrie wat reageert Ada sportief. Man, man, wat een televisie! Nu Bertie. Oh nee, meteen weer naar Geert! Yvon komt langs. Geert's stem begint nu puberachtig over te slaan en Yvon neemt Ada mee.
7' Overigens weet Ada nog van niks. Terwijl Geert Hetty al alle hoeken van het erf heeft laten zien. Ada wordt nu ingelicht.
5' HET IS HETTY! GEERT VERKLAART HETTY DE LIEFDE! GEERT VERTKLAART HETTU DE LIEFDE! GHTUIO HFOIWHFLVLU JFJJ4HJOITH!
4' GEEEEEEERRRRTTTT! Daar gaan we. Puntje van de stoel.
1' We zijn begonnen! Eerst Boer Tom die Rimke gaat voorstellen aan zijn familie. De spanning wordt opgebouwd naar het definitieve keuzemoment van Geert. Begrijpelijk, KRO, begrijpelijk.
0' De elfde aflevering heet 'Hoe was de logeerweek van Rimke?'. Wij weten wel beter. Het gaat maar om 1 ding vanavond: WIE KIEST GEERT? Wordt het Ada? Wordt het Hetty? U mag inzetten. We beginnen over een minuut of vijf!