Hoesen en Hateboer onzeker voor PSV uit

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi weet vrijdagmiddag tijdens het wekelijkse perspraatje nog niet of hij zondag in de uitwedstrijd tegen PSV kan beschikken over Hans Hateboer en Danny Hoesen. Beide spelers waren op de training afwezig.

Danny Hoesen meldde zich vrijdagochtend ziek. De aanvaller speelde tijdens de donderdagtraining nog een groot gedeelte in de basis en leek in aanmerking te komen voor een basisplaats. 'Danny is zo ziek dat hij vanochtend niet kon trainen. Ik weet nu nog niet of hij zondag eventueel kan spelen', aldus Van de Looi

Overstrekte knie

Hans Hateboer verliet afgelopen woensdag vroegtijdig de training. De rechtervleugelverdediger overstrekte zijn knie en trainde donderdag en vrijdag niet mee. Ook hij is een twijfelgeval, maar Van de Looi heeft wel goede hoop.

Invallers

Mocht dit duo niet kunnen spelen dan zal Johan Kappelhof de positie van Hateboer innemen en speelt Nick van der Velden net als de voorgaande wedstrijden in de punt van de aanval.
Jarchinio Antonia en Kappelhof keren sowieso weer terug in de selectie. Dat geldt niet voor Tom Hiariej en Michael de Leeuw. Zij trainden afgelopen weken apart van de groep.

Vermoedelijke opstelling

Padt: Hateboer, Botteghin, Lindgren, Burnet; Tibbling, Kieftenbeld; Mahi, Chery, Rusnak; Hoesen