Liveblog: Bram Douwes volgt Boer Geert gesloten #boergeert #bzv

© RTV Noord
Vanavond was de twaalfde aflevering van Boer Zoekt Vrouw. De ontwikkelingen rond boer Geert waren via dit liveblog te volgen. Lees de gebeurtenissen hieronder terug:
Liveblog:
50' AFGELOPEN! Het was hectisch voor uw liveblogger. Maar de steden zijn verkend. En elk setje is dichter bij elkaar gekomen. Behalve Hetty en Geert. De Geert in Lanzarote was een Geert in vormcrisis. Hup, snel terug naar Grunn! Overigens moet ik door dat Lanzarote al de hele aflevering aan Bassie en Adriaan denken. Dus bij deze. Tot volgende week.
49' Het gaat met Nancy en Theo ook best aardig overigens. Dat komt misschien ook wel goed. Geert wordt zo wel een beetje de verliezer van de aflevering....
48' Nancy en Theo zijn overigens in Oslo. Dat had ik nog niet vermeld. Voordat u boze brieven gaat sturen. Dat mag overigens best. Die kunnen naar: R. van Mannekes. Die heeft toch niets te doen komende week.
44' Rianne en Jan hebben het nu over kindernamen. Charlotte Sophie, volgens Rianne. Alana, volgens Jan. Nou, dat komt goed toch. Niks meer aan doen.
42' Terug bij Geert. WAT THE FOK IS ER MET HEM AAN DE HAND? Hij verknoeit alles zo. Vaag omsamenhangend taalgebruik, onzekere indruk. Poeh. Ik begin in een keer te twijfelen aan de aflevering van volgende week. Zijn ze nog wel bij elkaar?
40' BERTIE EN ESTHER ZIJN VAN ELKAAR! Ik zei het toch. Ze vierden het met een massage.
38' Geert begint wat te filosoferen. Refereert steeds aan Hetty als 'die andere' en 'die nieuwe'. Terwijl ie bijna z'n halve liter bier heeft weggetikt. Ik vind dat Geert een vormcrisis heeft.
35' Jan wil nog een keer graag naar Venetie, want daar heb je een pleintje van de liefde. JAN, HAD DE KRO DAT VERTELD! NU ZIT JE IN DUBLIN! DUB-LIN! DAAR HEBBEN ZE PLEINEN VAN DEPRESSIE. Overigens wil Rianne naar Glasgow. Pak de auto, zou ik zeggen.
32' Bertie en Esther. Dat komt goed.
30' Verwachten jullie overigens dat ik de bezienswaardigheden van de cities meetyp voor jullie?
28' Geert en Hetty op een kameel. Waarvan akte.
27' BREAKING: GEERT IS ONZEKER! HAAL DIE MAN NOU NIET VAN Z'N LAND!
26'
Berlijn. Zo cynisch voor een vrouw die een muur om d'r hele gevoel heeft staan. #Bzv #Bertie
— Anne Jan Toonstra (@annejantoonstra)
25' 'Prima kerkje hoor', aldus Boer Tom
24' Tom ziet zichzelf wel vierendertig meter naar beneden springen, terwijl ie wat olijven van de boom in z'n sprong meeneemt. Prima joh.
22' Esther maakt Bertie heel gelukkig met een blikje Red Bull.
19' En nu liggen Geert en Hetty best wel geforceerd rustig op het strand. Romantiek komt met zachte dwang.
17' Beste mensen, ik wil niet veel zeggen, maar Geert schuift weer langzaam op naar z'n bekende Geuzennaam: 'doe je broekpijpjes maar even omhoog, Hetty'.
15' En dan gaat iedereen nu lekker de stad in.
15' Bertie snurkt schattig. Als een klein varkentje.
13' Tom en Rimke zijn in Kroatie. Ook met rozenblaadjes. De romantiek spat bij de KRO in je gezicht uit elkaar.
11' We zijn bij Nancy en Theo. Die elkaar niet helemaal begrijpen nog. Even een moment om de volgende analyse met u te delen: ik vind Lanzarote geen citytrip. Als Lanzarote een citytrip is, is Glasgow een zonvakantie.
7' Staat Lee Towers daar nou te schnabbelen in Lanzarote bij Geert en Hetty. TEKST GEERT: ' Ik zou je laten voelen hoe blij ik ben'. Mini-Geertjes in aantocht, mensen!
6' Bertie en Esther zijn dus in Berlijn. Maar dat weten we al een week. Jan en Rianne zijn in Dublin. Kosten noch moeite nog gespaard door de KRO. Jan heeft bij binnenkomst een gekke vijf minuten en rent een paar rondjes door de hotelkamer.
4' Nancy en Theo slapen nog apart. Daar komen voorlopig nog geen kindjes van.
1' WE BEGINNEN MET GEERT EN HETTY! En ze zijn inderdaad in Lanzarote. Wat een toestand meteen als je binnenkomt, tjee: champagne, hapjes en twee kitscherige zwaantjes op bed. Ik zou meteen van kamer willen wisselen.
0' De twaalfde aflevering heet 'Ze daagt me behoorlijk uit'. Het is tijd voor de citytrips. Geert en Hetty naar Lanzarote. Ik zit er klaar voor. Aanvang in een minuut of drie.