Burgemeester Slochteren vindt aangifte 'ridicuul'

© Twitter/Geert-Jan ten Brink
Burgemeester Geert-Jan ten Brink van Slochteren vindt het 'ridicuul' dat de politieke partij Groningen Centraal! aangifte heeft gedaan tegen Commissaris van de Koning Max van den Berg en zeven burgemeesters. Hij laat dat weten via Twitter.
Misdrijven

Volgens Groningen Centraal! worden bij de gaswinning de veiligheidsbelangen van Groningers niet serieus genomen. De NAM, minister Kamp, Max van den Berg en zeven burgemeesters zouden zich schuldig maken aan het schenden van de rechten van de mens. Ook wordt hun door de politieke partij pogingen tot vernieling en misdrijven tegen het leven aangewreven.

Keelgat

Leden van de politieke partij hebben bij het Openbaar Ministerie maandagmorgen aangifte gedaan. Bij burgemeester Geert-Jan ten Brink is dat in het verkeerde keelgat geschoten. 'Aangifte tegen CdK en collega-burgemeesters inzake gaswinningsdossier is ridicuul en doet geen recht aan gezamenlijke inzet Groningen', zo briest hij via Twitter.
Aangifte tegen CdK en collega burgemeesters inzake gaswinningsdossier is ridicuul en doet geen recht aan gezamenlijke inzet voor Groningen.

— Geert-Jan ten Brink (@gjtenbrink)