Be Quick kan geen vuist maken

Be Quick 1887 heeft zondag in de Hoofdklasse C de thuiswedstrijd tegen RKHVV uit Huissen met 1-0 verloren.
De thuisploeg kon onvoldoende een vuist maken en moest toezien dat een treffer van Keverly Albertus na een kwartier spelen beslissend was. Hier ging slecht uitverdedigen van Be Quick aan vooraf.
RKHVV was voor rust de betere ploeg en kreeg de meeste kansen. Daan Driever kreeg nog wel een grote kans op de gelijkmaker, maar aan de andere kant voorkwam doelman Hendrik Snijders ook de 2-0.
In de tweede helft had de ploeg van trainer Mischa Visser wel het meeste balbezit, maar het spel was te voorspelbaar. Mogelijkheden waren schaars. Invaller Leyi Hu kreeg nog een kopkans, maar daarbij bleef het.
Be Quick staat achtste met 27 punten uit 20 wedstrijden.