Liveblog: Bram Douwes volgt Boer Geert (gesloten)

© RTV Noord
Vanavond was de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. En de grote vraag was: is Geert nog bij Hetty? De ontwikkelingen waren via dit liveblog te volgen. Lees de gebeurtenissen hieronder terug:
Liveblog:
50' AFGELOPEN! Proost. Zoetsappig muziekje. Dit was het mensen. Het was prachtig, maar af en toe vond ik het lastig als liveblogger om te gaan met al die media-aandacht. Je blogt toch over een boer waar elke week 4,5 miljoen mensen naar kijken. Maar ik had het voor geen goud willen missen, ik had het zo weer gedaan. Proost. Zoetsappig muziekje terwijl liveblogger Bram z'n laptop uitdoet en inpakt en nog een keer om kijkt naar het televisiescherm. Dan gaat ook het scherm uit.
49' Geert had het zo weer gedaan. Ondanks de media. Dat is trouwens de algemene opinie bij de nabeschouwing. Dat dit de media IS, waar ze INZITTEN, ontgaat iedereen.
46' Jan en Rianne. Dat is wel raak. Ze zitten nu volop in de lammerij.
43' Dat ook ja.
Ah. Yvon is weer eens in "het hoge noorden". #bzv #zucht
— Edwin Pasveer (@EdwinPasv)
42' Janko is blij in z'n hartje. 'Zelfs met een klein irritatietje is ze nog lief voor mij'. Ik smelt een beetje. Dit zijn de beste minuten van de aflevering. Supersub Janko!
41' En daar is Janko. Die andere Groningse boer. Yvon Jaspers en Tommie de hond (waar komt die vandaan?) nemen poolshoogte en jawel, hij het er aine! Mooi man!
38' Ik ben een Geert-volger terwijl Geert al is geweest. Ik ben de Geert-volger terwijl Geert al is geweest. Terwijl Geert al is geweest. Op de wijs van Acda en de Munnik.
37' Tom en Rimke zijn niet verliefd. Maar er is wel iets. Dus.
32' Tot zover Geert. Was dit het? En heb IK schuld aan het bijna kapotgaan van de Geert-en-Hettyness? Dat soort vragen.
29' Geert en Hetty zijn nog bij elkaar. Maar het was kantje boord. EN BAM, GEERT SLAAT TERUG: 'Als een zoen geil is, is iedereen met oud en nieuw geil'. Daar heeft u niet van terug.
26' Wel sympathiek dat de KRO de saaiste aflevering tot het laatst bewaart. Dan valt het afscheid minder zwaar. Zit de Messi, Ronaldo, Usain Bolt van deze serie een beetje in deze aflevering? Nee, we zien Geert amper.
23' GEBEURT ER NOG WAT? BRAM??? Nou, Gert-Jan heeft een vrouw. WIE? Dat is een jupiler-league-boer. Daar gaat dit blokje over. De boeren die het net niet gered hebben. Zo superurgent is deze aflevering. In ieder geval betekent dit dat Janko ook even voorbijkomt. WIE? Janko. Die andere Groningse boer. Zometeen, gok ik.
18' We zijn zeventien minuten onderweg. Ik zucht en steun een beetje. Het is niet veel vandaag.
15' Yvon Jaspers is trots op Bertie. Want die is samen met Esther. Ze houdt haar handje vast.
13' Nu worden de Bertie-stiltes nabeschouwd. Ja, er gebeurt niet veel. Voor de mannen die meekijken: Barcelona - Real Madrid begint zometeen. Sterkte.
9' Theo en Nancy zien elkaar twee keer in de week. Waardevolle vriendschap, zegt Nancy. Dat ken ik nog van de middelbare school.
7' GAAN ZE NOU ALLES HERHALEN? DAT KUN JE TOCH TERUGLEZEN IN MIJN LIVEBLOGS!1!
5' Boeren aan tafel bij Yvon. De nabespreking begint. Geert heeft een rode trui aan. En biecht op dat ie veel bosjes bloemen heeft gekregen. En dat mensen in de winkel kwamen om aan hem te voelen.
2' De finale heet trouwens De Reunie. Maar ik vind het een finale. EN GEERT KOMT BINNEN MET HETTY. BRRRREAKING!
1' Daar gaan we. De finale. Ik heb het niet meer.
0' De laatste aflevering heet 'De Reunie'. IS GEERT NOG BIJ HETTY? We zien het over vijf minuten!