Robine en Chantal zijn allebei door

© Avro
Ze zijn door. Robine Koerts won zaterdagavond de battle in The Voice Kids en Chantal de Boer vocht zich naar de finale in Junior Dance.
Robine

De Groningse Robine versloeg haar opponenten Uma en Jennifer. De drie moesten het liedje 'What Goes Around' zingen. Daar kregen ze alle drie credits voor. Angela Groothuizen vond Jennifer de beste, maar zij had er niets over te zeggen, de drie zitten in het team van Nick en Simon. Marco Borsato verzuchte over Robine: 'Wat ben jij goed zeg'. Dat vonden Nick en Simon, blijkbaar ook, want zij kreeg van hen een plaats in de finale.

Deniek

Deniek Schooneveld uit Winschoten (15), ook in het team van Nick en Simon, won wel de battle Emanuela en Geranne met het nummer Home van Dotan. Volgens haar coaches draagt ze een kostbaar bezit bij zich: haar stem. Toch namen ze haar niet mee naar de finale.

Chantal

De dertienjarige Chantal uit Winsum danste in de halve finale van Junior Dance een boksscene. Ze vloerde niet alleen de danser die haar tegenstander speelde, maar veegde ook de vloer aan met de andere deelnemers en haalde genoeg stemmen om door te mogen naar de finale, samen met Manouk en Ole.
Bekijk hier de reportage over de twee Groningse meiden die RTV Noord eerder dit weekend maakte.