RTV Noord zoekt muzikaal talent

Heb jij een stem die iedereen kippenvel bezorgt? Schrijven jij en je bandleden songs waarbij niemand stil kan blijven zitten? Weet jij de juiste snaar te raken bij je publiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Op Tweede Pinksterdag gaat RTV Noord in Café Martini XL voor de tweede keer op zoek naar nieuw muzikaal talent uit onze provincie.

Meedoen aan Café Martini XL?

Vul hieronder het inschrijfformulier in en stuur ons een link via YouTube of Soundcloud waarin je (live) een eigen lied zingt of speelt. Let op: het lied mag geen een-op-een op cover zijn! Een eigen (Groningse) vertaling van een bekend nummer is toegestaan, maar eigen werk heeft de voorkeur.

Acht talenten gaan door

De muziekredactie van RTV Noord selecteert uit alle inzendingen acht talenten. Deze acht zullen hun nummer op Tweede Pinksterdag live in de studio uitvoeren. De nummers worden beoordeeld door een professionele jury. Uiteindelijk worden er vier acts geselecteerd, die in de loop van de week met elkaar de strijd aan gaan om de gunst van het publiek te winnen.

Deadline

Je kan je inschrijven tot en met 10 mei 2015. De acht geselecteerde talenten krijgen uiterlijk 15 mei een uitnodiging om mee te doen aan Café Martini XL.
Spelregels
- Inschrijving voor de talenten sluit op 10 mei 2015.
- De talenten moeten een link hebben met de provincie Groningen.
- De talenten moeten de gehele Tweede Pinksterdag (25 mei) beschikbaar zijn.
- De acht uitverkorene talenten krijgen uiterlijk 15 mei een uitnodiging om deel te nemen aan Café Martini XL.
- De talenten ontvangen tijdens Café Martini XL geen vergoeding voor het optreden in Café Martini XL.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.